top of page

projectes artístics.

_A_F3548.jpeg

Aureli Ruiz, treballa en el camp de la performativitat de les instal·lacions, al llindar de la interdisciplinarietat de tècniques com el dibuix, els sobjectes, la imatge, el text , la música, el vídeo i, l’escultura efímera. Configura poèticament i posa en acció, referents vivencials comuns, des de temàtiques personals subjectives, a patrons i comportaments domèstics i socials, com els afectes, la comunicació, els tòpics, els llocs comuns. Topologies totes elles disposades, en un emmarcat expositiu temporal i ficcional. Ha exposat a nombrosos espais i centres d'art públics i privats i, galeries, tant en l'àmbit local, nacional com a l'estranger. La seva obra ha estat premiada en diferents ocasions i, forma part i està present, en col·leccions i museus d’art contemporani. També i, paral·lelament a les exposicions, desenvolupa programes i projectes de curadoria institucional, privada i non-profit.

_A_F3548.jpeg

2022-2023

OLI I CENDRA

Intervenció i performance a la Destil·leria ecomuseu de la mar del Penedès-Calafell-Garraf. CAL CEGO. Col·lecció d'Art Contemporani. Calafell.

2035-2035

WISBOOM

Director de Diseño

Párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y editar. Es fácil, sólo tienes que hacer clic en "Editar Texto" o doble clic aquí para agregar tu contenido y cambiar la fuente.

2035-2035

SNAP UP

2035-2035

Director de Diseño

Párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y editar. Es fácil, sólo tienes que hacer clic en "Editar Texto" o doble clic aquí para agregar tu contenido y cambiar la fuente.

GDV

Projectes

There may be no better way to communicate what we do than through images. As you browse our site, take a few moments to let your eyes linger here, and see if you can get a feel for our signature touch.

bottom of page